Training Bewegen aan Tafel

IMG_3649BOnze Training Bewegen aan Tafel staat in de Interventie database Gezond en Actief leven van het RIVM als een erkende interventie (zie ook website van Kenniscentrum Sport). 

De training is bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers, werkzaam in onder andere woonzorginstellingen, huiskamerprojecten en kleinschalig wonen. M.a.w. voor hen die werkzaam zijn met dementerende ouderen en/of kwetsbare senioren. Zij leren invulling geven aan een actieve(re) dagbesteding.

De training Bewegen aan Tafel is een 4 uur durende praktijkgerichte en interactieve training, die wordt aangevuld met theoretische informatie. De training wordt bij voorkeur in-company gegeven. De deelnemers gaan actief bezig o.a. met oefenstof uit de BeweegID box en de materialen die hierin genoemd worden. Ze maken kennis met verhalend bewegen, en het werken met “waardeloze materialen”. Deelnemers krijgen didactische tips en handvatten voor het opstarten en implementeren van Bewegen aan Tafel. Ook wordt door de deelnemer een mini-les gegeven aan de andere deelnemers, zodat daar ervaring mee opgedaan wordt.

IMG_3637 a

Over de training:

  • Wij geven een 4 uur durende in-company training.
  • Het aantal deelnemers is 14-16. Afwijkende aantallen in overleg.
  • Iedere deelnemer ontvangt een informatieve reader.
  • Wij laten een BeweegID box achter voor de organiserende instelling. Deelnemers kunnen vooraf de box bestellen met een korting van 10%, en zo ook de verzendkosten besparen.
  • Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.
  • De kosten voor een training bedragen € 75,- per persoon, excl. BTW en reiskosten.

De BeweegID box is direct te gebruiken. Maar na de in-company training kunt u nog meer uit de BeweegID box halen en wordt een breed draagvlak gecreëerd binnen de gehele organisatie.